Wat is Creatieve Coaching

Vanuit creatie, verbeelding, beweging, muziek, verstilling en ontspanning verbinding met je zelf. Dit is zowel individueel als in een kleine groep mogelijk.

Ik begeleid je graag op jouw Ont-dekkingsreis, waneer jij ook graag uit je hoofd wilt gaan en meer contact wilt maken met je gevoel en intuïtie. Loskomen van patronen waar je tegenaan loopt.  Meer zicht wilt krijgen op en -in contact komen met je ware zelf.

Laagdrempelig en via allerlei creatieve werkvormen bied ik je deze kans van persoonlijke ontwikkeling aan.  Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden…. kijk verder naar het aanbod.

aanbod

INDIVIDUEEL EENMALIG

We gaan samen op onderzoeken naar je thema en zo kom ik tot creatieve oefeningen op maat die je antwoord en inzichten zullen geven. Je zult het ervaren en niet vanuit je hoofd bedenken

INDIVIDUEEL COACHING TRAJECT

We gaan nu ook samen op onderzoeken naar je thema en gaan er dieper op in met creatieve oefeningen op maat zijn en je antwoord en inzichten zullen geven. Je zult het ervaren en niet vanuit je hoofd bedenken.

WORKSHOP

Er zijn verschillende workshops vanuit een bepaald thema ontwikkeld. Deze zijn los te volgen en bied ik op verschillende momenten aan. Zit er een thema bij wat jou aanspreekt en heb je zelf een groep dan kan ik deze ook eventueel besloten aanbieden (bv aan een team of aan een vriendinnengroep)

CREATIVE COACHING IN BEDRIJF

Het kan zijn dat een individuele werknemer een coaching vraag heeft. Het is ook mogelijk om op locatie te komen. Daar een workshop aan te bieden, een bestaande of om er één speciaal te ontwikkelen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden…kijk gerust verder of naar het aanbod of meld je aan, en weet dat er nog veel meer mogelijk is, Creativiteit is Eindeloos….

REACTIES DEELNEMERS

Wat heb ik mezelf een grandioos kado gegeven door deel te nemen aan jouw workshop. Ik ben van de de ene verwondering in de andere verwondering gestapt en heb genoten van al je werkvormen, de stiltes, de meditaties en van het gewoon kunnen zijn in het moment.
Bedankt. Het was goed zoals het was!