Creatieve Ont-dekkingsreis: Bewust-zijn

Deze tekst schreef ik als commitment aan/voor mezelf in 2020.
En geloof me…het is héérlijk! En dit gun ik jou ook… jij jezelf ook?

Wat mag je verwachten?

Op een ontspannen manier ga je in een veilige setting, met diverse creatieve werkvormen aan de slag. Je hoeft niet te kunnen tekenen, schilderen of op een andere manier creatief vaardig te zijn. Je krijgt verschillende middelen, materialen en (meditatie) oefeningen aangereikt om meer van jezelf te kunnen ont-dekken. Omdat deze manier van creatief werken voorbij gaat aan je ratio, word je in jouw puurheid, essentie en diepere lagen aangeraakt waardoor je in zuiverder contact met jezelf en je gevoel komt.

Wat gaat het je brengen?

Door de diverse creatieve oefeningen en de dynamiek hierin, zul je contact maken met je Ware Zelf. Je zult jezelf op een andere manier leren kennen. Dit zal jouw ervaring van Bewust-Zijn, blijvend veranderen. Het kan zomaar zo zijn dat je antwoorden gaat vinden op (levens-)vragen die je al langere tijd bezighouden.

ONDERWERPEN

OVER-GANG IN BEELD

Ben jij ” ín de overgang” ? Of er net uit of zit je er tegenaan?
DÉ OVER-GANG …
Het woord zegt het eigenlijk al: het is een heel proces. Van jaren! Er verandert óntzettend veel aan je, met je, in je. Niet alleen lichamelijk, je hele persoon lijkt te veranderen en soms herken je jezelf niet echt meer.
Je hormonen kunnen je flink parten spelen. Want hupsakee daar is hij alweer: die opvlieger ,die huilbui, die ontploffing…om maar van de slapeloze nacht niet te spreken.
Herken je dit?
Dan nodig ik jou uit om met mij en een groepje andere vrouwen stil te staan bij dit prachtige proces….ja want er zit ook een hele MOOIE kant aan de overgang naar mijn idee.
Wil jij op een POSITIEVE MANIER naar jouw vrouwelijkheid en dit proces kijken en het juist eren?
Jouw meisje, jouw volwassen vrouw en jouw wijze vrouw beter leren kennen en letterlijk en figuurlijk in beeld brengen??
Via allerlei Creatieve opdrachten, lichaamsoefeningen, dans en meditaties zul je meer (in)zicht, en dus grip, krijgen op jouw overgang.
Jóuw Over-Gang want iedereen beleeft het anders en daar gaat het om….even STILSTAAN EN DE AANDACHT HELEMAAL VOOR JOUZELF
Wil je meedoen? MÉÉR DAN WELKOM!

Hoe gaat het in zijn werk?

De eerstvolgende Creatieve Ont-dekkingsreis staan gepland op en hebben het thema:

9 oktober 2022 – Over-Gang in Beeld

Tijd is van 13.00-16.00 uur

De prijs van elke reis is € 75,-

Dit is inclusief alle materialen, je hoeft dus zelf niks aan te schaffen, alle benodigde materialen en gereedschappen zijn aanwezig. Ook koffie/thee en iets lekkers zijn inbegrepen.

De locatie is in Hilvarenbeek op onderstaand adres.

Aanmelden en/of vragen

Stuur een mailtje naar info@kittymesologie.nl

Reactie van klant

Tijdens de workshop zijn we op verschillende creatieve manieren aan de slag gegaan, waardoor er iets heel anders in mezelf aangesproken werd dan mijn hoofd. Daardoor kwamen er ook hele andere dingen, die ook van mij zijn, naar boven. Heel inspirerend en verhelderend.